top of page

BI CONNECT

Jouw data: veilig, goed en snel beschikbaar

AFAS bevat een goudmijn aan gegevens over jouw organisatie. Met die data wil je natuurlijk iets. Helaas is het standaard AFAS Dashboard geen maatwerk. Het biedt je alleen out-of-the-box business intelligence tooling, waardoor informatie die jij echt nodig hebt, niet inzichtelijk is.
 
De stap naar Power BI is dan logisch. Maar hoe zorg je er nou voor dat die duizelingwekkende hoeveelheid data veilig, snel en eenvoudig beschikbaar is? Wij hebben BI Connect ontwikkeld: een plug-and-play datawarehouse voor AFAS-klanten. En het mooiste daaraan is, dat jij het vandaag nog kan gaan gebruiken.

BI Connect in één minuut

Eén pakket, vier krachtige onderdelen

Ontdek BI Connect

PRIJZEN

SMALL
€199

PER MAAND
 • Geen installatiekosten

 • Per maand opzegbaar

 • 5 Miljoen records

 • 2 verversingen per dag

 • BI Audit inclusief

MEDIUM
€289

PER MAAND
 • Alles van small

 • 10 miljoen records

 • 4 verversingen per dag

 • Azure SQL toegang

 • Snapshots maken

 • BI Embed beschikbaar

MAATWERK
€€€

 • Op maat gemaakt

BI AUDIT

BI Audit checkt geautomatiseerd of alle data goed is ingeladen. Maar het controleert ook of je data ophaalt die niet in een dashboard thuishoort, zoals BSN of IBAN nummers. Daarnaast signaleert BI Audit eventuele slechte kwaliteit van kolommen (leeg, altijd dezelfde waarde, memovelden etc.)

BI EMBED

Met BI Embed integreer je jouw Power BI-rapportages in AFAS InSite of OutSite. Hierbij kunnen we doorgeven wie er is ingelogd en op welke pagina de gebruiker is. Op deze manier kun jij een dashboard tonen dat thuishoort op die pagina, met de juiste context.

BI CONNECT

Het hart van BI Connect is BI Connect. BI Connect zorgt voor een naadloze integratie tussen AFAS en een SQL database, zodat je makkelijk én stabiel verbinding maakt. BI Connect is zo slim dat hij nieuwe connectoren herkent, velden automatisch toevoegt of hernoemt en zelfs de veldeigenschappen voor jou regelt.

BI TRANSFORM

Met BI Transform is het mogelijk om rechtstreeks op de SQL database bewerkingen uit te voeren. Ook is het mogelijk een webhook aan te roepen, voor of na het laden.

De markt analyseren
Presentatie

BI CONNECT VOOR CEO/CFO

Als CEO/CFO ben je waarschijnlijk al bezig met het verzamelen van data, maar zie je dat het nog niet optimaal loopt. KPI’s definiëren is lastig, je hebt meerdere waarheden en de performance van jouw (Excel) analyses laat vaak te wensen over. Misschien heb je ook al van de term business intelligence gehoord: data op een visueel aantrekkelijke manier presenteren, zonder al te veel gedoe.

 

De kracht van business intelligence (Power BI) is dat de data omgezet wordt in actiegerichte dashboards, die inzichten bieden in de belangrijkste cijfers van jouw organisatie. Met krachtige visualisaties die zo worden gemaakt, dat ze eenvoudig te begrijpen zijn. Onze dashboards zijn rijk aan data en bieden veel diepgang, maar zijn toch eenvoudig te analyseren. Zo zie jij tijdig risico’s en kansen en kun je jouw organisatie maximaal sturen op basis van data.

 

Embora helpt je bij de data-ontsluiting van AFAS naar jouw favoriete business intelligence tool, zoals Power BI, Tableau, Qlik of Google Datastudio. Jij kunt dan zelf aan de slag om jouw metingen te maken. Mocht je (nog) niet de juiste kennis in huis hebben, dan helpen wij je natuurlijk graag. Dit kan in de vorm van een workshop zijn, maar we kunnen ook alle dashboards voor je ontwikkelen.

 

Daarnaast integreert onze software naadloos met InSite en OutSite van AFAS. We kunnen zelfs geautoriseerde dashboards maken, zodat jouw medewerkers alleen de data zien die zij mogen zien.

 

Door onze jarenlange ervaring in AFAS en BI hebben wij al meerdere templates liggen die als kick-start kunnen dienen voor jouw maatwerkrapportage.

Prijzen
FAQ
Voor iedereen

AFAS Consultancy

Onze AFAS-experts voorzien je van up to date advies.

Data consultancy

Met de software van AFAS is het mogelijk om continu in control te zijn.

BI Connect

Het kan altijd beter! Wij helpen je om het beste eruit te halen.

Brainstormen

De juiste beslissingen nemen is belangrijk om groei te realiseren. Hoe deze beslissingen genomen worden, verschilt per organisatie. Bij nog veel organisaties zien we dat deze beslissingen genomen worden op basis van onderbuikgevoel of op basis van ervaring. ‘Vorige keer deden we dit, dat had succes, dus doen we het nu ook zo.’ Door beslissingen niet te baseren op feiten, loop je het risico om verkeerde beslissingen te nemen. Door beslissingen te baseren op data, of te bevestigen met data, ben je de concurrentie een stap voor.

 

Als applicatiebeheerder is het jouw taak om de duizelingwekkende hoeveelheid data uit AFAS bij elkaar te brengen. Je bent er graag mee bezig, maar de techniek moet vooral werken. BI Connect van Embora zorgt ervoor dat jij snel, efficiënt en veilig op een laagdrempelige manier data uit AFAS verzameld.

 

BI Connect haalt de data volledig op volgens de ‘regeltjes van AFAS’. Skip/take, sorteren, metadata; alle technische facetten lossen wij voor jou op. Zo kun jij aan de slag met de leuke kant van het vak: rapportages maken! Daarnaast integreert onze software naadloos met InSite en OutSite van AFAS. We kunnen zelfs geautoriseerde dashboards maken, zodat jouw medewerkers én klanten alleen de data zien die zij mogen zien.

BI CONNECT
VOOR APPLICATIE-BEHEERDERS

BI CONNECT VOOR PARTNERS

Je bent AFAS Partner. Eén ding is zeker: jouw klanten willen steeds meer met data. De juiste beslissingen nemen is belangrijk om als organisatie te groeien.

 

Embora kan jou als AFAS Partner op drie manieren helpen.

 1. BI Connect

 2. Consultancy

 3. Training

 

BI Connect

Door BI Connect in te zetten voor de techniek kun jij je je richten op het maken van alle business logica in de dashboards. Jij kent de organisatie immers door en door.

 

Consultancy

Niet de juiste mensen aan boord om dashboards te maken? Of wil jij je liever 100% richten op goede AFAS Consultancy? Wij helpen jouw klanten die toe zijn aan de volgende stap met data. Wij beloven hierbij dat we jouw klanten en personeel niet proberen te stelen.

 

Training

Onze experts trainen jouw personeel om een goed basisniveau te krijgen in Power BI, zodat zij je klanten zelf kunnen helpen. De trainingen worden gegeven door Embora-medewerkers die DA-100 gecertificeerd zijn. Zo leer je van de allerbesten!

 

Samen aan de slag?

Wij weten: seeing is believing. Laten we gewoon samen starten met één mooie pilotklant! Daarna bouwen we samen door.

bottom of page