top of page

DATA-CONSULTANCY

Continu inzicht in je organisatie. Wie wil dat nou niet?

Je wil weten hoe je bedrijf ervoor staat, het liefst 24/7, 365 dagen per jaar. Met de software van AFAS kan dat. En wij helpen je daarbij een enorme stap vooruit. Met onze dashboards en rapportages weet je, op elk moment van de dag, hoe het met je bedrijf gaat. Zo kun je direct inspelen op belangrijke ontwikkelingen. Van ons krijg je geen grote, logge Excel-bestanden, maar gelikte en snelle dashboards. En die werken natuurlijk overal, van vaste werkplek tot smartphone!

Een Goudmijn aan gegevens

AFAS bevat een goudmijn aan gegevens over jouw organisatie. Met die data wil je natuurlijk iets. Excel-analyses zijn vaak log, traag, foutgevoelig en geven niet het gewenste inzicht. Wil je daarom de stap naar business intelligence maken, maar daar heb je (nog) geen ervaring mee? Dan helpen onze data-consultants je daarbij.

 

Met BI Connect en Power BI zorgen wij ervoor dat jouw data veilig, snel en eenvoudig beschikbaar komt in Power BI. Wij maken samen met jou overzichtelijke en snelle dashboards die voor inzicht zorgen!

 

 

Meer dan alleen Business intelligence kennis

Onze data-consultants hebben verstand van zowel AFAS, Power BI als bedrijfsprocessen. Dit maakt dat wij een verticaal kennishuis zijn en prachtige, kloppende dashboards ontwikkelen waarmee jij het verschil maakt. Als wij denken dat jij nog niet optimaal je data vastlegt, gaan we met je in gesprek om de datakwaliteit te verhogen

 

  

Resultaat in één dag

Wij zijn overtuigd van onze daadkracht. Wij leveren binnen één dag een kloppend dashboard op waarmee jij direct jouw onderneming beter kunt sturen. Denk aan inzicht in verlof of verzuim, maar ook aan een winst- en verliesrekening of de slow-movers in jouw handelsorganisatie. Lukt het ons niet om binnen één dag resultaat te leveren? Dan hoef je niet te betalen en stoppen we zonder kosten.

AFAS-Consultancy

Onze AFAS-experts voorzien je van up-to-date advies.

Data-consultancy

Met de software van AFAS en slimme inzet van BI ben je continu in control.

BI Connect

Maak jouw AFAS-data veilig en snel beschikbaar in jouw favoriete BI Tool.

bottom of page