top of page
Zoeken

Embora groeit door

WESSELMAN ACCOUNTANTS | ADVISEURS BREIDT UIT MET EMBORA

EINDHOVEN | HELMOND – 15 juli 2022

Wesselman Accountants | Adviseurs heeft overeenstemming bereikt over verwerving van een belang in Embora Group. De samenwerking met Embora Group markeert een belangrijke stap in de ontwikkeling van Wesselman.


Ted Jansen (Founder Embora Group)

“Ik ben heel blij met de toetreding van Wesselman Accountants | Adviseurs. Ik ben er van overtuigd dat Embora Group, samen met Wesselman, nog sterker staat. We zullen de onderneming ondersteuning gaan bieden bij de huidige digitale ontwikkelingen. Tevens zullen we sparringpartner zijn voor klanten met digitale vraagstukken.”


“Het is prettig dat we, qua DNA, op één lijn liggen. Wesselman hecht waarde aan kwaliteit en vertrouwen. Ook dit staat bij ons hoog in het vaandel.”


Erik Jasper Noll (Vennoot Accountancy)

“We zijn trots dat we een belang hebben verkregen in Embora Group. Het biedt Wesselman de kans zich verder door te ontwikkelen tot een data gedreven adviesorganisatie. We kunnen onze relaties op deze manier nog meer laten excelleren; onder andere door vergaande automatiseringsoplossingen in te zetten.”


Over Wesselman

Wesselman Accountants | Adviseurs is een toonaangevend, full service accountants- en advieskantoor. Nationaal of internationaal, van start tot overdracht; Wesselman adviseert, ondersteunt en begeleidt vele ambitieuze familiebedrijven bij ieder fiscaal, juridisch en financieel vraagstuk.


Over Embora

Het nemen van de juiste beslissingen, als bedrijf zijnde, is essentieel om groei te kunnen realiseren. Hoe deze beslissingen genomen worden, verschilt per organisatie. In de praktijk worden deze keuzes veelal gebaseerd op een onderbuikgevoel of ervaring. Embora Group helpt haar klanten deze beslissingen op basis van data te maken. Dit door AFAS in te richten, het verder te optimaliseren en inzicht te geven in informatie doormiddel van haar eigen platform, BI Connect. Embora Group neemt de complexe aspecten uit handen en zorgt ervoor dat organisaties zo innovatief mogelijk kunnen werken. Zo kun je, als ondernemer, bezig zijn met wat je écht leuk vind; ondernemen.

bottom of page